kolmapäev, 1. september 2010

Hakkliha-kapsahautis

Sai siis vahepeal turul käidud ja värskeid juurikaid varutud ning sellest tuligi kapsahautis.
Ained:
  • 1,5 kg kapsapea
  • 700 g hakkliha
  • 1 suurem sibul
  • 150 g hapukoort
  • 1 pakk rõõskoort
  • 2 spl jahu
  • 300 ml vett
  • tilli
  • soola, pipart
  • võib ka paar porgandit
Pruunista pannil hakkliha ja sibul, maitsesta soola, pipraga, lisa jahu ning natuke kuumuta. Võta suurem pott vala segu potti, lisa ribadeks lõigatud kapsas, riivitud porgand ja vala vesi peale ning hauta umbes 30 minutit, vala peale rõõskoort, hapukoort ja tilli ning kauta veel 5 minutit. Vajadusel lisa veel soola. Serveeri näiteks kartuliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar